Paste cu carne

de kamy in Paste, 14 Mar 2011 | 5189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • telina
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 plic sos braten&rouladen
  • 200 ml.vin alb sec
  • cimbru
  • sare,piper
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne:

Se taie ceapa,se rad morcovi si telina.

Se pune ceapa la calit in 3 linguri ulei,iar cand s-a inmuiat se adauga 100 ml.vin si se lasa pe foc pana scade.Se adauga carnea tocata,se pun 100 ml.vin,iar cand scade se adauga morcovii,telina,pasta de ardei,se pune apa calda sa treaca peste carne cu 2 degete si se lasa sa fiarba acoperit,la foc mic.

Cand e fiarta carnea tocata,adaugam o jumatate de plic de sos diluat in 100 ml de apa,si lasam sa mai fiarba 5 min.

Se pune sare si piper dupa gust.

In final trebuie sa obtinem un sos grosut cu carne tocata.

Se pune peste pastele fierte(dupa instructiunile de pe plic....eu am avut taitei lati,de casa)si se presara cimbru... si cascaval daca doriti.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, feta si rosii cherry