Cureti ceapa si o toci, la fel si morcovul, si le pui in uleiul incins.
Calesti un minut si adaugi carnea tocata. Amesteci 2-3 minute in vas apoi torni sucul de rosii si 50 ml apa.
Lasi la fiert la foc mic aproximativ 10 minute adaugand, daca mai este necesar, putina apa. Potrivesti gustul de sare, pui putin busuioc, mai lasi cateva secunde apoi opresti focul.
Pui un vas cu 4 litri apa la fiert. Adaugi 0 lingurita de sare, o lingura de ulei de masline si putina nucsoara rasa. Cand apa a dat in clocot pui pastele si le fierbi dupa timpul indicat pe pachet.
Cand sunt gata le rastorni intr-o strecuratoare si le treci pe sub jet de apa rece.
Pregatesti un vas termorezistent si-l ungi cu unt.
Torni jumatate din cantitatea de paste, pui apoi carnea cu sos si jumatate din cantitea din cascaval ras.
Pui restul de paste apoi cele 4 oua bine batute cu putina sare.
Distribui uniform restul de cascaval si bagi vasul in cuptor, la foc mediu, pana ce incepe sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.