Paste cu carne tocata

de - Andreea - in Penne, 21 Ian 2013 | 25945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 tija telina
  • sos de rosii
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Tocam marunt ceapa si o calim impreuna cu morcovul taiat cuburi mici si tija de telina,la fel,tocata marunt.

Cind acestea s-au calit,adaugam carnea si lasam la calit pina isi schimba culoarea.

Adaugam sosul de rosii,putina apa si sare,piper dupa gust.

Cind sosul a scazut adaugam busuioc.

Pastele le fierbem intr-o oala cu apa cu sare pentru circa 10 minute.Se scurg de apa si se amesteca cu sosul cu carne tocata.

Se servesc calde presarate cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne con ragu' di salsiccia (carnati)