Paste cu ceapa verde, rosii si telemea

de laylalala in Paste, 5 Mai 2011 | 7021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 100 gr unt
  • 3 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 rosii, taiate cubulete
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • 120 gr telemea, taiata cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ceapa verde, rosii si telemea:

Pune pastele la fiert in apa cu sare timp de 10-15 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald.

Intr-o tigaie, topeste untul. Adauga ceapa verde si rosiile.Caleste legumele timp de 4-5 minute. Adauga busuiocul si sare, dupa gust. Amesteca pastele cu compozitia din tigaie apoi adauga telemeaua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ceapa verde, rosii si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu carne tocata si cascaval