In 30 de minute cina este gata. E si bun si satios!
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. La final se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Intre timp, ciupercile se spala, se curata si se taie feliute. Usturoiul se curata si se taie felii subtiri.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile si se lasa putin sa se caleasca. Se presara sare si piper dupa gust si se lasa la foc potrivit pana scade apa care o lasa ciupercile. Se adauga apoi iaurtul, se mai potriveste de sare daca este cazul si se pune usturoiul. Se lasa sa fiarba putin la foc mic. Se pun si pastele fainoase, se omogenizeaza bine dupa care se iau de pe foc.
Se aseaza in farfurie, se rade deasupra cascavalul si se servesc calde.
Pofta buna!
1
Se pot folosi orice forma de paste.
2
Se poate inlocui iaurtul cu smantana.