Paste cu ciuperci, kaizer si masline

de vero_closca in Paste, 12 Mai 2011 | 4762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 200g kaizer
  • 500g ciuperci
  • 100g masline
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie rosii in bulion (cubulete)
  • sare
  • piper
  • oregano sau busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci, kaizer si masline:

Pui la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Separat maslinele se oparesc pt a nu mai fi sarate. Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc usor cateii de usturoi, apoi se adauga kaizerul taiat bastonase subtiri si ciupercile taiate felii. Se calesc pana scade sosul pe care il lasa ciupercile, apoi se adauga rosiile, maslinele, sare, piper si oregano dupa gust. Se lasa sa scada sosul apoi se adauga peste paste(trecute sub un jet de apa rece si bine scurse). Se amesteca si se servesc calde.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, kaizer si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci