Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc

de mirela0911 in Paste, 14 Mai 2017 | 20448 vizualizari

 

Rapid si gustos, in 30 de minute e gata pranzul, cand sunteti in criza de timp. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fainoase (fusilli)
  • 1 buc piept de pui
  • ulei aromat cu busuioc
  • sare
  • piper
  • 1 borcan cu sos de rosii in busuioc Barilla
  • 50 ml apa
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc:

Se pun pastele la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp, se pregateste sosul. Se spala carnea, se taie bucatele mai mici si se pun la calit, in tigaia in care s-a pus uleiul aromat cu busuioc. Se presara putina sare peste carne si se lasa la calit, pana se rumenesc usor bucatile. Se toarna apoi sosul de rosii, apa si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pastele se scurg fara a le clati, apoi se toarna peste sos. Se amesteca, se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se acopera tiagaia si se lasa 1-2 minute, pana se topeste cascavalul dupa care se poate servi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de paste.

2

Daca va plac cu mai mult sos, nu adaugati toate pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui in sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sos de rosii si ton