Paste cu rosii si branza de oaie

de Corinuta in Paste, 20 Iul 2010 | 5281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 250 g rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 10 masline negre
  • 400 g paste scoici
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii (400 g)
  • 100 g branza de oaie
  • busuioc proaspat
  • sare de mare
  • piper alb macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii si branza de oaie:

Se cojeste vanata cu un curatitor de legume, apoi se taie in cubulete de 1 cm. Se spala ardeiul, se curata, apoi se taie in felii subtiri.

Se spala rosiile si se taie in doua. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie fasii. Se scot samburii maslinelor, apoi se taie in feliute.

Se fierb pastele al dente, intr-o cantitate suficienta de apa cu sare.

Intre timp se prajeste vanata intr-o tigaie, in ulei, amestecand continuu.Se adauga ardeiul si se calesc impreuna cateva minute. Se adauga usturoiul, rosiile din conserva, maslinele si busuiocul, se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se ingroasa un pic.

Se sfarama branza de oaie. Se pun rosiile cherry in sos si se incalzesc. Se strecoara pastele si se adauga peste ele sosul. Se presara deasupra branza si putin busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Margueritte cu somon afumat