Paste cu sos de fenicul

de Bunica in Paste, 24 Mar 2014 | 15447 vizualizari

 

Nu ma intrebati de unde am reteta ,ca nu mai stiu,dar de mult mi-am pus in gand sa-l prepar.A iesit un sos fin si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Sos de fenicul
  • 1 fenicul potrivit
  • 1/2 lingurita busuioc1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 ml. vin alb
  • 200 ml. smantana de gatit
  • sare
  • piper
  • 150g. paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Ceapa si feniculul se taie julien si se pun la inabusit in ulei.

Cand au devenit sticloase se adauga vinul si smantana.

Se lasa sa dea cateva clocote(pana se evapora vinul si sosul se ingroase)

Se asezoneaza cu sare,piper si busuioc sau cimbru.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. 

Se servesc calde asezonate cu sosul de fenicul.

Eu le-am pus ca garnitura la creier pane.

Reteta de creier este aici:http://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-cu-paste-de-orez-51292.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 10:58

Ce arome proaspete!

laura_n 1

25.03.2014, 18:21

foarte fain sosul!

Micutza Luana 1

27.03.2014, 20:55

deliciuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]