Paste cu sparanghel si sos carbonara

de Veronica22 in Penne, 26 Oct 2015 | 3780 vizualizari

 

Sosul carbonara alaturi de sparanghel imbogatesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 200 gr sparanghel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic pentru Spaghete Carbonara
  • 300 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sparanghel si sos carbonara:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare.
Sparanghelul se rupe de la partea lemnoasa si se opareste un min in apa cu sare dupa care se scoate in apa rece pentru a-si pastra culoarea si a opri procesul de gatire.
Taiem sparanhelul apoi in felii de 1 cm pe diagonala si il punem in putin ulei incins la calit pentru 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel si sos carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui in sos