Paste cu sunca si branza la cuptor

de mirela0911 in Paste, 26 Noi 2015 | 19105 vizualizari

 

Merge tare bine la cina! 

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g branza de capra
  • 100 g smanatana/iaurt gras
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 150 g pastrama porc/sunca
  • 100 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si branza la cuptor:

Se pun pastele fainoase la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine de apa.

Intre timp se prepara crema. Intr-un bol se pune branza de capra, smantana, ouale, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca. Pastrama de porc se taie cubulete si se adauga amestecului de branza. Se pun si pastele fainoase si se omogenizeaza bine. 

Intr-un vas uns cu putin unt se toarna amestecul, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Cand incepe sa prinda culoare, se scoate tava, se presara deasupra cascavalul si se da din nou la cuptor pt cca 10 minute (pana se topeste cascavalul si devine auriu). Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice paste fainoase preferati (ca si model).

2

Sunca poate fi mai multa sau mai putina, in functie de gusturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste italienesti cu bacon si feta