Paste cu ton

de babi5 in Penne, 7 Iul 2013 | 8383 vizualizari

 

Pentru ca sunt in Tara mamei pastelor ,trebuie sa te adaptezi conditiilor, nu-mi prea plac pastele dar de sila bucuros .....Asa ca am facut numai o portie ...

 

INGREDIENTE

  • putin ulei de masline
  • 200gr paste
  • 1 rosie
  • 1/2 jumate ceapa mica ,mica...
  • 1/2 catel usturoi
  • busuioc (2 frumzulite)
  • piper
  • rozmarin o crenguta mica
  • 1 conserva de ton (50 gr)
  • 1 lingura parmezan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Am oparit rosia  si-am curatat-o de pielita,apoi am tocat-o marunt .Apoi intr-o craticioara am pus un picut de ulei de masline ,ceapa tocata marunt  si am lasat sa se caleasca un picut .Apoi am adaugat  rosia  tocata   si am lasat  sa fiarba  un picut  apoi am adaugat usturoiul zrobit asa intreg , rozmarinul si tonul ,am potrivit de sare si piper  am mai lasat  5 min. apoi am asezonat cu busuioc .( Eu am mai adaugat o lingura  de pulpa  de bulion )

Intr-o oala  cu apa  clocotita si un picut de sare  am pus pastele  si am respectat timpul de fierbere de pe pachet 10 min . Dupa fierbere le-am strecurat le-am clatit  cu apa rece ,apoi le-am asezat  intr-o farfurie  am pus sosul peste ele  si parmezanul ras .

Pofta mare  !  Cel mai repede mod de gatire .

TIPS-URI

1

Cine vrea parmezan mai mult poate adauga ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mena29 1

09.07.2013, 11:09

babi5 1

09.07.2013, 19:00

Rocsi te pupa Babi

babi5 1

09.07.2013, 19:03

nigun delia64,Valclaudia ,Bya ralu ,papabundetot,MotanLaOale ,SimOna mena29 va pup si va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor