Paste cu ton si ciuperci

de raluca95 in Penne, 15 Ian 2015 | 10252 vizualizari

 

Aceste paste sunt o varianta putin personalizata a variantei pasta mare e monti, reteta originala continand fructe de mare..

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mici de ton
  • o conserva de ciuperci
  • o ceapa tocata marunt
  • 3 rosii
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 350/400 g de paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si ciuperci:

Am inceput prin a opari rosiile pe care le-am curatat de piele si te-am taiat cubulete (eu am avut doar o rosie asa ca am adaugat si suc de rosii), dupa care am pus la calit ceapa in putin ulei.

Cand aceasta a inceput sa devina trasparenta am adaugat conservele de ton si ciupercile scurse, si le-am lasat sa se caleasca impreuna. Cand s-au calit toate am adaugat putina sare, usturoiul (pe care eu personal il gatesc putin in asa fel incat sa nu isi piarda gustul) si rosiile tocate, am mai lasat putin sa mai dea un clocot si am stins focul.

Intre timp am fiert pastele, le-am scurs si dup aia am adaugat sosul si putin parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ciuperci, rosii si busuioc