Paste cu ton si ciuperci

de raluca95 in Penne, 15 Ian 2015 | 10354 vizualizari

 

Aceste paste sunt o varianta putin personalizata a variantei pasta mare e monti, reteta originala continand fructe de mare..

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mici de ton
  • o conserva de ciuperci
  • o ceapa tocata marunt
  • 3 rosii
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 350/400 g de paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si ciuperci:

Am inceput prin a opari rosiile pe care le-am curatat de piele si te-am taiat cubulete (eu am avut doar o rosie asa ca am adaugat si suc de rosii), dupa care am pus la calit ceapa in putin ulei.

Cand aceasta a inceput sa devina trasparenta am adaugat conservele de ton si ciupercile scurse, si le-am lasat sa se caleasca impreuna. Cand s-au calit toate am adaugat putina sare, usturoiul (pe care eu personal il gatesc putin in asa fel incat sa nu isi piarda gustul) si rosiile tocate, am mai lasat putin sa mai dea un clocot si am stins focul.

Intre timp am fiert pastele, le-am scurs si dup aia am adaugat sosul si putin parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si galbiori