Paste cu ton si scoici

de Sabina in Cannelloni, 23 Mai 2009 | 11309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton
  • 1 borcanel cu scoici
  • paste
  • 2 catei de usturoi
  • 4 paste de rosii
  • 1 rosie coapta coapta
  • ardei iute (uscat)
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si scoici:

Se pun pastele la fiert in apa in care am adaugat sare si ulei de masline.

Intr o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugam tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie.

Dupa alte 5-6 minute adaugam pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentam si lasam sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugam pastele fierte si mai lasam pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele.
Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si scoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii