Paste cu zucchine romanesche

de Adele in Paste, 14 Apr 2015 | 4085 vizualizari

 

Zucchini romanesco..este un dovlecel cultivat in zonele Romei ...are o consistenta mai crocanta si un gust usor amar..deobicei se cumpara cu floarea atacata.

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr paste scurte.
  • 300 gr zucchini.
  • 100 gr sunca(panceta).
  • 1 ceapa .
  • sare .
  • piper.
  • 1 lingura ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu zucchine romanesche:

Pentru inceput se pune o oala cu apa si o lingura de sare pe foc,cand da in clocot se adauga pasta si se fierbe 10 minute.

Dupa care se curata si se taie ceapa,se pune  tigaia cu ulei si catelul de usturoi, se prajaste usor pe o parte si pe alta si se scoate, se adauga sunca si ceapa, se lasa la rumenit.

Se spala si se taie felii zucchini se adauga peste sunca rumenita, o lingura de apa, sare, piper dupa gust se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit 5 minute.

Se scurge pasta de apa si se pune peste zucchini se adauga un pic de apa fierbinte si amesteca bine.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu zucchine romanesche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adele 1

14.04.2015, 19:35

Da Ela imi plac enorm de mult

dantes 1

15.04.2015, 07:41

Bune!

Adele 1

15.04.2015, 08:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste verzi cu sos de telina si mazare