Paste cu zucchine romanesche

de Adele in Paste, 14 Apr 2015 | 4390 vizualizari

 

Zucchini romanesco..este un dovlecel cultivat in zonele Romei ...are o consistenta mai crocanta si un gust usor amar..deobicei se cumpara cu floarea atacata.

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr paste scurte.
  • 300 gr zucchini.
  • 100 gr sunca(panceta).
  • 1 ceapa .
  • sare .
  • piper.
  • 1 lingura ulei de masline.
  • 1 catel de usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu zucchine romanesche:

Pentru inceput se pune o oala cu apa si o lingura de sare pe foc,cand da in clocot se adauga pasta si se fierbe 10 minute.

Dupa care se curata si se taie ceapa,se pune  tigaia cu ulei si catelul de usturoi, se prajaste usor pe o parte si pe alta si se scoate, se adauga sunca si ceapa, se lasa la rumenit.

Se spala si se taie felii zucchini se adauga peste sunca rumenita, o lingura de apa, sare, piper dupa gust se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit 5 minute.

Se scurge pasta de apa si se pune peste zucchini se adauga un pic de apa fierbinte si amesteca bine.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu zucchine romanesche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adele 1

14.04.2015, 19:35

Da Ela imi plac enorm de mult

dantes 1

15.04.2015, 07:41

Bune!

Adele 1

15.04.2015, 08:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]