Te lingi pe degete...
Se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se pun pastele fainoase si 3 linguri de ulei,se lasa sa fiarba(depinde cat zice pe punga) Cand pastele sant fierte se scot (atentie nu se spala) se strecoara si se amesteca cu compozitia de carne care se pregateste astfel:
Se toaca ceapa cat de fin si se caleste in 2-3 linguri de ulei cateva minute dupa care se pune ardeiul tocat (eu am pus din borcan,se poate proaspat si toca atunci) si carnea din conserva pisata bine cu furculita,se lasa sa se caleasca bine toate 5 minute dupa care se pun rosiile tocate marunt sau pasta de tomate(eu am ales rosiile)patrunjelul verde tocat si la final de tot branza si crema de branza. Se mai lasa 2 clocote si se stinge focul.
Se amesteca pastele cu compozitia de carne .
Se unge un vas de yena cu unt si se pune compozitia ,se presara cascaval ras..............eu am pus si rondele de rosii si se da tava la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute la 180 grade.
Se servesc calde...sincer nici nu am avut rabdare sa se raceasca