Paste frantuzesti cu somon fume
Preparare Paste frantuzesti cu somon fume
Intr-o oala se pune la fiert apa, se adauga un pic de sare si o lingura de ulei cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu instructiunile de pe pachet, dupa care acestea se trec printr-un jet de apa de la apa calda la apa rece pentru a elimina glutenul din ele si a fi bine limpezite.
Stiati ca pastele daca sunt fierte astazi se adauga putin ulei de masline se dau la frigider si se servesc de abia a doua zi au indicele glicemic ZERO?
Se ia macroul afumat se depieleaza si se rup bucatile de carne se curata de bine de oase. Castravetii se taie in rondele cat mai subtiri, ceapa se curata si se taie foarte fin(brunoise). Trecem la pregatirea maionezei, eu o pregatesc dupa urmatoarea metoda, fierb un ou tare dupa care galbenusul il dau pe razatoarea mica si il amestec cu un galbenus nefiert, dupa ce incep sa amestec incep sa adaug uleiul in fir subtire si continua amestecarea, mestecam bine si la fel adaugam ulei in fir subtire, adaugam si mustarul si continua, maioneza datorita uleiului adaugat trebuie sa isi mareasca volumul, saram si piperam neaparat cu piper alb, gustam si putem adauga si zeama de lamaie.
Putem trece sa asamblam preparatul nostru, intr-un castron se amesteca ceapa, mararul, castravetii, pestele se sareaza si pipereaza adaugam si maioneza, adaugam si pastele amestecam cu atentie sa nu rupem pastele, dupa care trecem la asamblarea farfuriei, se pun aproximativ 2 linguri de salata in varf se aseaza felia de somon in forma de fundulita si se va desena cu ketch-up pe farfurie ca in imaginile alaturate.
Pofta Buna
Paste frantuzesti cu somon fume sunt un deliciu!