Intr-o cratita se pune apa la foert cu sare si ulei de masline. Cand apa a fiert se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Se fierb al dente, se pun intr-o strecuratoare si se adauga apa rece. Se lasa la scurs.
Intr-o tigaie se pune la incins ulei, cca 40 ml. Cand s-a incins punem carnea de pui taiata bucati mici, putina sare si ardeiul. Le tragem la tigaie pret de 5 minute. Oprim focul.
Un vas termorezistent este uns cu ulei. Punem pastele, adaugam ardeiul si puiul. De-asupra acestora adaugam branza amestecata cu sare, verdeturi uscate si ouale. Va rezulta o compozitie de consistenta smantanii. Aceasta se pune peste paste. Miscam vasul incet de cateva ori astfel incat branza sa ajunga in tot preparatul. Se da la cuptor pana ce se rumeneste frumos de-asupra. Cca 30 minute. Se serveste dupa preferinta...smantana, muraturi etc.