Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2012 | 8747 vizualizari

 

Este cea mai ..cea mai...cea mai buna reteta cu bachalau (deja cred ca v-ati obisnuitul cu eternul meu cod)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cod (desarat si inmuiat deja in apa)
  • 300 gr cartofi
  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde sau coriandru
  • sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasteis de Bachalau (chiftele de cod):

- Se fierb cartofii cu coaja-30 min- apoi se curata si se zdrobesc ca pentur piure.

- Se fioerbe codul in apa cu sare si frunze de coriandru - se scoate, se curata de oase si se rupe marunt- apoi punem totul intr-un prosop si zdrobim (astfel devine zdrenturi fine)

- intr-o tigaie punem ulei d emasline cu ceapa maruntita fin - pana se inmoaie si devine mai aurie

Intr-un bol amestecam toate ingredientele : pestele maruntit, cartofii, ouale, verdeata, sare, piper, ceapa calita. 

Cu ajutorul a 2 linguri de supa facem ca  niste chiftele mai lunguete care se prajesc in ulei incins.

Sunt ff bune ca aperitive sau servite ca fel principal alaturi de orez cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]