Pastrama de berbecut la tigaie

de claudiaO in Oaie, 4 Feb 2020 | 7820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pastrama de berbecut
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • putina sare si piepr
  • 2 linguri bune de untura
  • 100 ml vin rosu sec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de berbecut la tigaie:

Pastrama de berbecut o taiem in bucatele meci, cat de-o imbucatura.

Incingem untura in tigie, punem 2 catei de usturoi, ii perpelim putin, apoi punem bucatelele de pastrama. Trantim un capac deasupra ca sa se imabuse bine, si avem grija sa tot intoarcem carnita, ca sa se patrunda bine.Cand e cam pe jumatate patrunsa si s-a mai redus din zeama lasata, daugam cimbrul,vinul, saram , piperam, razuim si ceilalti 3 catei de usturoi si lasam cu capac pana se ptrunde de tot.

A iesit foarte frageda si aromata.

Am servict-o langa o mamaliguta asezonata cu carnati de casa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de berbecut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]