Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Rata, 14 Iun 2021 | 3638 vizualizari
Pieptul astfel gatit se poate consuma atat cald alaturi de garnitura preferata cat si rece pe post de gustare.
9
Bucataras Suprem
Taguri: pastrama din piept de rata, reteta pastrama, pastrama rata, retete Rata
1
Noi am servit pieptul de rata si rece pe post de pastrama la sandviciuri
de Catalina L 8
de Constelatialeu 9
de irena 1
de Bya Ralu 9
dantes 1
Bun!
Rocsi 1
Arata foarte bine! Si eu fac des pastrama in casa, in special din muschiulet de porc!
mirela0911 1
Faina reteta!
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 14:14
la 08:30
ieri la 12:49
ieri la 12:20
ieri la 09:10
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
madi_marin
RODIMUR
Valclaudia
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!