Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 23 Apr 2018 | 5535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi proaspeti, intregi
  • 800 grame cartofi noi
  • 100 ml maioneza
  • sare, piper
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura chives, tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • ulei de masline
  • lamaie pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi:

Cartofii se taie in jumatati, daca sunt prea mari si se fierb, necuratati de coaja, in apa cu sare 10-12 minute, pana sunt gatiti complet. 

Separat se amesteca maioneza cu sucul de lamaie, patrunjelul, chives si caperele tocate. Se adauga peste cartofi si se amesteca cu grija. 

Intre timp, se cresteaza pestele din loc in loc, pe ambele parti si se presara cu sare si piper. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si se prajeste pestele 5-8 minute pe parte in functie de grosime. 

Se servesc imediat cu salata de cartofi si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav