Pastrav cu busuioc

de Bunica in Pastrav, 31 Aug 2014 | 4720 vizualizari

 

Pastrav cu busuioc un preparat care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 crengute busuioc
  • 50 ml. vin alb
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu busuioc:

Pestele se eviscereaza,spala,sareaza si pipereaza.

O tava se unge cu o lingura de ulei.

Asezam pestele in tava.

In interiorul lui punem cate o felie de lamaie si o crenguta de busuioc uscat.

Turnam vinul si stoarce zeama de la lamaia ramasa.

Dam la cuptorul preincalzit la 160 grade pana de rumeneste frumos(aproximativ 20 de minute).

Garnitura ramane la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]