Pastrav cu legume

de liana_geicu in Pastrav, 21 Noi 2010 | 14660 vizualizari

 

.... pentru ieri a fost dezlegare la peste am pregatit pastrav la cuptor cu legume

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 1 lamaine
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper, cimbru, rozmarin
  • patrunjel, foi de dafin
  • 100 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se spala pestii si se lasa putin in apa rece cu otet. Se ung pestii cu amestecul de condimente, se cresteaza si se adauga in "buzunarele" cate 1/2 felie de lamaie. In burta pestilor se adauga 2-3 felii de lamaine, usturoi pisat, condimente si patrunjel tocat marunt.

Se taie legumele rondele si se asaza intr-un vas termorezistent in straturi. Peste legume se pun pestii, foile de dafin si turnam sucul de rosii. Acoperim vasul cu o folie de aluminiu pe care o gaurim din loc in loc si dam la cuptor pentru cca 20' dupa care dam folia jos. Dupa ce am luat folia adaugam vinul si mai lasam pana cand se rumenesc pestii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]