Pastrav cu legume la cuptor

de Moni_alex in Peste, 25 Iul 2015 | 5372 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav eviscerat
  • un dovlecel
  • 2 cartofi
  • un ardei rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 3-4 linguri de ulei
  • o lamaie
  • o jumatate pahar de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume la cuptor:

Se condimenteaza cu sare si piper pastravul curatat si spalat.

Intr-un vas de yena se adauga uleiul si se aseaza pastravul.

Se presara cimbru uscat peste pastrav.

Dovlecelul se curata si se taie in fasii mai groase pe lungime.

Ceapa,ardeiul si morcovul se curata si se taie in fasii lungi.

Cartofii se curata si se taie in doua fiecare bucata.

Se aeaza si legumele langa peste in vasul de yena, se toarna jumatate de pahar de apa si se da la cuptor pentru 60 minute la foc potrivit.

Dupa 30 minute se intoarce pastravul foarte usor cu o spatula de lemn si se mai lasa 30 minute.

Se serveste cu lamaie taiata feliute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]