Pastrav cu migdale

de Irina in Pastrav, 10 Oct 2009 | 10431 vizualizari

 

Iata cu ce mi-am delectat familia astazi, la pranz. Desi reteta originala era cu pestele pane, eu l-am preparat la cuptor. Mai sanatos si mai savuros, zic eu.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 100 g unt
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 50 g migdale
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu migdale:

Pastravii curatati i-am asezat intr-o tava, i-am condimentat simplu cu sare, piper si i-am stropit cu putin ulei, zeama de lamaie si apa si i-am pus la cuptor vreme de o ora. Si in timp ce ei se lasau patrunsi de caldura cuptorului eu am trecut la prepararea sosului.

Intr-o tigaie am pus migdalele la prajit in unt si cand au devenit aurii le-am scos pe un servet. Am adaugat in tigaie restul de zeama de lamaie si vinul si am lasat aromele sa se amestece...In final am rasturnat si migdalele la locul lor in sos.

Nu mi-a mai ramas mare lucru de facut. Am asezat pestele pe un platou, am turnat sos peste el, putin patrunjel si cativa fulgi de migdale proaspete. Gustos? Imaginati-va, numai...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]