Pastrav cu smantana

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 4920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi potriviti
  • 4 linguri faina
  • 1 buc ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu smantana:

Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie (de hartie- trebuie sa absorbim apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa. Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper. Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote. Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos bechamel si ciuperci