Pastrav cu smantana

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 4404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi potriviti
  • 4 linguri faina
  • 1 buc ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu smantana:

Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie (de hartie- trebuie sa absorbim apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa. Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper. Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote. Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor