PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON

de Bucataras Medi in Peste, 2 Sep 2012 | 4726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pastrav
  • 20 de felii de bacon feliate subtire
  • 3-4 catei de usturoiz
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • marar verde
  • .sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON:

"Confectionam" o maioneza de usturoi din usturoiul zdrobit peste care adaugam putina sare ,apoi ulei de masline si zeama de lamaie.Amestecam bine pentru o buna omogenizare si potrivim de sare si piper.
Pestele curatat,spalat si scurs il ungem bine,bine atat la exterior cat si pe interior cu acest amestec."Imbracam" fiecare bucata de peste cu felii de bacon de la cap pana la coada(eu am folosit cate 5 felii de bacon pentru fiecare bucata de peste in parte).Asezam bucatile de peste pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor la foc potrivit.Tinem pana cand pestele este bine facut iar baconul frumos rumenit.
Am servit alaturi de o garnitura cu 2 feluri de cartofi.............cartofi aurii si cartofi la cuptor.Asezonam cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Sim0na 1

03.09.2012, 10:37

Asa ceva nu pot refuza!!! As manca peste si la micul dejun

RoXx 1

04.09.2012, 19:26

Arata grozav .Pastravul este extraordinar am sa pun in practica reteta ta

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat pe pat de praz si ardei