Pastrav la gratar

de La Ancuta in Pastrav, 17 Sep 2010 | 10195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • folie de aluminiu
  • sare,
  • piper
  • lamaie
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Se curata pestele si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper.

Folia de aluminiu se unge cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca pestele de ea).

Se pune fiecare pastrav pe o bucata de floie unsa si se impacheteaza.

Se pune pe gratar si se lasa 20-30 de minute. In acest timp se intoarce pe ambele parti.

Se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

01.07.2013, 23:34

Constelatialeu 1

01.07.2013, 23:34

Asta a murit in somn...

La Ancuta 1

02.07.2013, 09:45

n-a avut o moarte prea frumoasa )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]