Pastrav proaspat cu legume la cuptor

de silvi0ara in Pastrav, 14 Feb 2010 | 12272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pastrav proaspat
  • 1 lamaie-zeama
  • sare si piper dupa gust
  • 100g ciuperci asortate
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ½ ardei gras verde
  • 6-7 buchetele brocolli
  • ierburi aromatice(salvie,roamarin)
  • 1 rosie
  • 100ml vin alb
  • 3 felii lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav proaspat cu legume la cuptor:

Se curata si se spala pestele.

Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in burta pestilor.Restul se imprastie uniform in tava pe langa pesti.Se condimenteaza cu condimente speciale pentru peste.Pe suprafata pestilor se aseaza cate o felie de lamaie si rondele de rosii.La sfarsit se pun verdeturile.Se adauga vinul si se da la cuptorul incins la 200gC timp de 20-30 de minute.

Pestele trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Cand au trecut cele 20 de minute,se indepartaza folia si se mai da la grill circa 10-15 minute pentru a se rumeni

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav proaspat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav picant cu portocala si verdeturi