Pastrav somonat cu sos exotic picant

de nico15 in Pastrav, 26 Feb 2011 | 7997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de peste

Crusta :

  • 20 g de migdale
  • 20 g de migdale
  • 5 g de mustar cu bobite
  • 5 g sos de stridii
  • 5 g sos iute Vifon
  • rozmarin
  • sare

Sos :

  • 20 g rodii
  • 20 g mango
  • 1 fir ceapa verde
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mai mica
  • 1 catel de usturoi 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav somonat cu sos exotic picant:

 
Pestele in prealabil a fost desolzat si i s-a curatat abdomenul, s-a taiat coada se va portiona, dupa care se spala, sterge si se sareaza un pic.

Pregatim crusta se amesteca ingredientele si vom unge pestele cu aceasta, dupa care ungem o forma de chec cu ulei si asezam hartia de copt in interior peste care vom aseza pestele si vom da la cuptor 20 de minute.

Preparam sosul: se taie mango in cubulete mici, se taie tondele usturoiul, tocam ceapa rosie si cea verde, adaugam semintele de rodii stropim cu zeama de lamaie, separat facem dressingul din zeama de lamaie si ulei de masline, se sareaza si se da la rece 10-15 minute.

Mie mi-a placut mult sosul si am preparat mai mult de aceea am si asezonat din belsug pestele. Ideea sosului mi-a venit dupa ce am citit o reteta a principesei Maria a Romaniei, numai ca eu am mai adaugat cateva ingrediente si am preparat un pic diferit. Sper sa placa.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav somonat cu sos exotic picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre a la Jamie O.