Pate de ficat - de casa

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 12259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat - de casa:

Ficatul (vitel, porc , pui, curcan)se spala bine si se portioneaza.Ouale se pun la fiert.
Legumele se spala se sterg si se feliaza subtire apoi se calesc in doua linguri cu ulei. Cand s-au inmuiat se adauga ficatul si se prajeste bine in apa care o lasa, fara a mai adauga alta.

Cand este gata lasam sa se raceasca apoi dam ficatul prin masina de tocat impreuna cu ouale fierte si curatate.Punem sare si piper si patrunjelul verde tocat marunt. Amestecam bine si punem pasta obtinuta intr-un bol. Ornam dupa preferinta.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat - de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diana_k 1

01.11.2010, 12:28

foarte bun si sanatos..

lia maria 1

01.11.2010, 12:29

un deliciu

Sidy 1

02.11.2010, 07:58

Va astept cu mare drag pe toate, la cate o portie , cu rosii si cu gogosari....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate