Pateuri cu Aperifrais

de Lia_ in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 3918 vizualizari

 

O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj (cam 1/2 pach-400g)
  • Delaco Aperifrais Italie sau Provence – 12 bucati
  • Masline verzi – 12 bucati
  • Rosii cherry – 10 bucati
  • Ceapa verde – 1-2 bucati
  • Ulei de masline
  • Cimbru maruntit – 1-2 lingurite dupa gust
  • Sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu Aperifrais:

1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul.

2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept).

3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt).

4.Pe bucatile de aluat aseaza sosul de rosii cu ceapa si maslinele taiate rondele deasupra.

5.Da tava la cuptor la 200 grd pentru 20-25 minute (depinde de cuptor) sau pana se umfla si rumeneste aluatul dupa care lasa putin la racit.

6.Adauga pe fiecare pateu câte o pastila de brânza Delaco Aperifrais si vei avea un platou apetisant.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Se poate imbogati si cu o feliuta de pastrama de pui, mezel preferat, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Aperifrais" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (27)

xana 1

23.02.2014, 17:44

Arata minunat!!!

simonacallas 1

23.02.2014, 19:03

Sunt fan foietaj, masline, rosii si branza - deci trebuie musai sa incerc reteta. Si, iaca, nu auzisem de Aperifrais - a trebuit sa dau sarci pe gugal Fain, fain.

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 15:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv