Pateuri cu branza

de Teo in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2010 | 10821 vizualizari

 

Pentru ca aveam prin frigider un pachet de foietaj m-am gandit sa fac niste pateuri cu branza; nu am mai facut de multa vreme si fata mea mi-a dat ideea....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj "Bella"
  • 300 g branza rasa
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Branza se amesteca cu oul pentru a forma o pasta.

Se intinde foietajul si se taie in patratele potrivite, se adauga in mijloc cam o lingura de branza si se impatureste ca un plic.

Se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou;  se da tava la cuptor pentru cca 30 min.

TIPS-URI

1

Pateurile se pot presara cu chimen, mac sau cascaval ras.

2

Desi nu sunt adepta foietajului, cand esti in criza de timp si vrei sa pregatesti ceva este bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

03.11.2010, 10:56

faine... yam, yam ce as mai manca si eu unu

MIUTA 1

13.01.2011, 14:18

Delicioase,imi plac retetele rapide si gustoase

Mitinita 1

03.02.2011, 21:23

rapid si fain

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai