Pate-uri cu carnati de bere

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 6571 vizualizari

 

Delicioase, in orice moment al zilei.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet carnati de bere
  • 1 pachet foetaj “Linco”
  • 1 ou
  • Seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate-uri cu carnati de bere:

Taiem foetajul in fasii, de latimea carnaciorilor, apoi punem cate o bucata de carnat, rulam atat cat sa-l acoperim, taiem si presam aluatul putin pe margini. Tapetam tava cu hartie de copt si asezam pateurile cu distanta intre ele. Intr-un bol, batem oul si cu o pensula dam peste pate-uri, apoi presaram seminte de in. Dam la cuptorul dinainte incalzit, la foc mare, pentru 15-20’. Se servesc calde sau reci, deopotriva. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate-uri cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]