Pateuri cu ciuperci

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 7205 vizualizari

 

Sursa Clipe dulci si parfumate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 15 ciuperci potrivite
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 cescuta cu smantana
  • 1 lingura cu faina
  • patrunjel verde
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Preparam mai intai umplutura de ciuperci:spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt.Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se topeste adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile.Se lasa sa se inabuse putin.

Separat pregatim un sos alb din smantana,faina,sare,piper si patrunjel verde tocat.Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile se adauga sosul si se mesteca bine sa nu faca cocoloase.Se lasa apoi la racit.

Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Asezam rondelele in tava,punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc.Adaugam deasupra cascaval ras.Se introduc la cuptor la foc mare la inceput,apoi reducem focul la minim.

Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata.Sunt delicioase atat calda cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv