Pentru aluat se framanta bine toate ingredientele(dar fara unt)(important este ca drojdia sa aiba contact numai cu faina).Se lasa la dospit acoperit cu un servet intr-un loc cald.
Intre timp se pregateste umplutura: Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei,cand devine sticloasa se adauga ciupercile si se lasa la calit sa pana se inmoaie.Se adauga sare si piper dupa gust,frunzele de patrunjel si marar tocate marunt.Se ia de pe foc,se lasa putin la racit,si se adauga 2 oua pentru a se lega compozitia,se amesteca toate.
Aluatul dospit se intinde foaie subtire,se unge cu unt pe toata suprafata,se impatura,se intinde din nou cu facaletul,se unge cu unt,se impatura dupa care se intinde o foaie subtire.
Se taie patratele de 10x10 cm,se pune 1 lingura umplutura pe jumatate din suprafata si se impatura pe diagonala.Se ung cu ou batut si se dau la cuptor pentru 35-45 minute.
Se servesc calde dar sunt foarte bune si reci.