Pateuri cu spanac

de dantes in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2015 | 3702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foietaj pentru placinta
  • 500 g frunze proaspete de spanac
  • 150 g branza telemea
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu spanac:

Spalam bine frunzele de spanac le oparim si le tocam marunt.

Punem intr-un vas ulei si cateii de usturoi si lasam pe foc pana cand acestia se rumenesc ii scoatem si adaugam spanacul bine scurs de apa si branza telemea data pe razatoare si mai lasam pe foc 3-5 minute.

Intindem aluatul pentru placinte si il taiem in patrate de circa 6 cm pe fiecare patrat punem cate o lingura din compozitia cu spanac il impaturim, il asezam in tava si introducem circa 20 min la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

pateuri

2

spanac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine aperitiv