Pateute de Craciun

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2009 | 8157 vizualizari

 

Stelute, inimioare, braduti ... va puteti juca preparind delicioase pateute din foietaj si diverse umpluturi pentru un desert aratos de Craciun

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 2 ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • putin marar(cateva fire)
  • 50 g. cascaval
  • 50 g. sunca presata
  • sare , piper
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateute de Craciun:

Se toaca ceapa marunt, se caleste putin, pana devine sticloasa, se adauga ciupercile taiate marunt, sare, piper, marar si se lasa 5-10 minute la inabusit.

Cascavalul si sunca se taie fasii.

Se intinde aluatul, se decupeaza figurinele pe care le doresti, se pun ciupercile , cascavalul si sunca.

Se introduc in cuptorul incuns la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

La fiecare figurina se pune o parte jos pe care se pune umplutura si alta deasupra.

2

Stelutele sunt cu ciuperci, inimioarele cu sunca si cascaval, florile cu ciuperci si sunca.

3

Daca aveti rabdare puteti sa taiati foietajul in diferite forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateute de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu chimen