Patratele de ciocolata pentru aziz

de Lau in Prajituri, 13 Ian 2012 | 5998 vizualizari

COMENTARII (29)

DIANA B 1

13.01.2012, 11:03

Chiar de ziua ei ai preluat-o

diaconta 1

13.01.2012, 11:07

Lau 1

13.01.2012, 11:18

diana am facuto ieri

Lorra 1

13.01.2012, 11:33

ce bine arataaaa

Bya Ralu 1

13.01.2012, 11:33

deyutzky 1

13.01.2012, 11:49

trebuie testata...arata foarte bine

adry88 1

13.01.2012, 11:54

yammi!

DIANA B 1

13.01.2012, 12:07

Lau , azi poti sa i-o dedici

Lau 1

13.01.2012, 12:15

io dedic cu cea mai mare bucurie,este asa de buna ca puiuti imi cer continuu,

Lau 1

13.01.2012, 12:15

angyb 1

13.01.2012, 12:23

Lau 1

13.01.2012, 12:40

Rocsi 1

13.01.2012, 12:51

mmm ce delicioasa!!!

DIANA B 1

13.01.2012, 13:00

Lau , tu ma faci sa ies la cumparat de biscuiti , ca nu mai am in casa decat vreo 200 de grame

Lau 1

13.01.2012, 13:26

diana pentru tine singura eu cred ca iti ajung

MotanLaOale 1

13.01.2012, 13:30

bune bune

Lau 1

13.01.2012, 13:53

mihaelar63 1

13.01.2012, 14:40

BUn -bun !!!

DIANA B 1

13.01.2012, 15:23

Hmmmmmmmmmm , asa crezi tu ? buna impresie ai despre mine , dar te contrazic ; si ,,grasului" ce mama soarelui ii dau desert , ha ?

gaby_gabytza 1

13.01.2012, 15:57

Harnicuto,mare e tentatia

Lau 1

13.01.2012, 16:12

diana el fara desert sau eventual un pahar de apa

Lau 1

13.01.2012, 16:12

mamaieelena 1

13.01.2012, 17:31

ce apetisanta esteee

Lau 1

13.01.2012, 18:15

mirela0911 1

14.01.2012, 10:23

bune, vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ora 12