Patrunjel verde si iarna

de alinutzika in Conserve, 17 Iul 2011 | 9205 vizualizari

 

E o metoda foarte usoara si sigura de a pastra aroma cat si culoarea naturala a patrunjelului.

 

INGREDIENTE

  • patrunjel -frunze
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde si iarna:

Se toaca cu robotul patrunjelul si se pune in formele pentru gheata ale congelatorului. Se adauga putina apa deasupra, ca sa il lege mai bine. Se lasa de pe o zi pe alta la inghetat, apoi se scoate si se pune intr-o punga si se baga din nou la congelator.Puteti sa il lasati tot in formele de gheata, daca doriti si nu va incurca.

Cand faceti iarna supe, ciorbe sau tocanite, doar luati cubul de patrunjel din congelator si il puneti in oala sau il dezghetati (depinde la ce il folositi). Patrunjelul arata ca si cum ar fi proaspat cules din gradina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde si iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

18.07.2011, 14:02

interesant asa cubulete

adasev12 1

18.07.2011, 14:23

interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...

alinutzika 1

18.07.2011, 23:12

mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu usturoi pentru iarna