Penne cu ciuperci si sos alb

de vio_dreams in Penne, 15 Noi 2013 | 12738 vizualizari

 

Cremoase, savuroase, daca le serviti alaturi de un pahar de vin alb de calitate ati obtinut cina perfecta si rapida dupa o zi obositoare!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 250 gr ghebe
  • 200 ml smantana
  • 50 gr branza camembert
  • 75 gr branza cu mucegai
  • 25 gr unt
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 4-5 frunze de busuioc
  • piper mozaic
  • sare roz de Himalaya
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ciuperci si sos alb:

Intr-un vas incingem untul si adaugam ceapa si doi catei de usturoi tocati marunt. Ii lasam pe foc pana isi elibereaza aroma apoi adaugam smantana, piperul mozaic proaspat rasnit si sare dupa gust si cele doua tipuri de branza rupte bucati. Lasam pe foc pana se topesc branzeturile si obtinem un sos dens, cremos.

Cat timp preparam sosul fierbem pennele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le trecem prin jet de apa rece. Intr-un vas incingem doua-trei linguri ulei de masline si adaugam ghebele si cei doi catei de usturoi intregi. Lasam pana se fac ciupercile. Indepartam usturoiul si amestecam pennele cu ciupercile si sosul alb.

Punem pe un platou si presaram busuioc proaspat rupt bucatele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ciuperci si sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda