Penne cu gorgonzola

de La Ancuta in Penne, 27 Mai 2013 | 7778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne
  • 250 g gorgonzola
  • 2 frunze de salvie
  • 25 g unt
  • 125 ml smantana dulce
  • piper alb macinat
  • 30 g parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu gorgonzola:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele si le trecem prin jet de apa rece.

Pentru sos incingem untul intr-o tigaie iar apoi adaugam gorgonzola taiata bucatele.
Lasam sa se topeasca apoi adaugam smantana in fir subtire si amestecam. Adaugam salvia taiata marunt si piperul. Lasam sa fiarba ~5 minute, pana sosul capata consistenta. La final adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza.

Turnam sosul peste paste si amestecam.
Servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu brocoli