Penne cu parmezan si sos de rosii

de r3nat02006 in Penne, 17 Ian 2013 | 5758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste penne
  • 80 gr parmezan ras
  • 100 gr sos rosii
  • 15 ml ulei masline
  • o lingurita sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu parmezan si sos de rosii:

Se pun pastele la fiert intr-o cratita cu apa si 5 ml ulei. Dupa ce ajung la temperatura de fierbere se lasa 15 minute, apoi se pun la scurs. Se adauga parmezanul si sosul de rosii si se amesteca usor pentru omogenizare. Se orneaza cu patrunjel proaspat si se stropeste cu10 ml de ulei

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu parmezan si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor