Penne cu pesto alla genovese

de - Andreea - in Penne, 12 Noi 2013 | 6120 vizualizari

 

Obisnuiam sa cumpar pesto din magazin insa acum nu as mai cumpara :) ... Se face usor si e mult mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 2 maini de busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 1\2 pahar ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 5 linguri parmezan
  • 2 linguri pecorino
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesto alla genovese:

  Incepem prin a prepara sosul.

  Spalam busuiocul si il uscam cu grija cu ajutorul unui servet de hartie.

  Usturoiul il curatam de coaja si il pisam cu putina sare.

  Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.Se omogenizeaza totul.

  Adaugam treptat uleiul de masline si amestecam totul pana ce va deveni un sos.

  Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem dupa indicatiile de pe ambalaj .Cand s-au fiert se scurg de apa.

 Se adauga sosul la paste,amestecam si le servim fierbinti .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si ceapa reteta gustoasa de post