Penne cu sos de rosii si bacon

de CameliaR in Penne, 19 Mai 2017 | 17214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g penne
  • 120 g bacon
  • 50 g salam uscat (optional)
  • 150 g ciuperci la borcan
  • 2 cepe rosii
  • 900 g sos pentru paste
  • sare
  • oregano
  • piper
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si bacon:

Punem apa pentru paste la fiert. Adaugam pastele cand apa clocoteste. Le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie, punem putin ulei, apoi prajim feliile de bacon si feliutele de salam. Le scoatem pe servetele absorbante. Taiem feliile de bacon prajit in bucati potrivite, iar feliile de salam le taiem pe jumatate.

Curatam si spalam ceapa. O taiem in bucatele mici.

Intr-un wok, calim ceapa, apoi adaugam ciupercile. Amestecam. Adaugam sosul pentru paste. Condimentam cu sare, piper si oregano. Amestecam. Adaugam 30 ml de apa. Lasam sosul la foc mic aproximatix 10-12 minute.  Adaugam pastele pe care le-am scurs, dupa ce a expirat timpul de fierbere. Amestecam. Servim pastele cu cascaval ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]