Penne cu sunca si sos de masline si capere

de Irina in Penne, 19 Noi 2010 | 6326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 4-5 felii sunca de Praga
  • 4-5 ciuperci
  • 100 g mozarella
  • 100 g smantana
  • sos de rosii cu capere si masline
  • un cub de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sunca si sos de masline si capere:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare cam 8 minute. Cand sunt gata se scurg, se adauga untul si se amesteca.

Sunca se taie cubulete, ciupercile felii (eu prefer proaspete, dar de data asta nu am avut decat la cutie), iar mozarella se da pe razatoare.

Pennele le pun intr-un vas uns cu unt, adaug sunca, ciupercile si putina mozarella. Pe deasupra torn smantana amestecata cu sosul de rosii cu capere si masline si pun vasul in cuptorul incins.

Cand pastele sunt aproape gata presar pe deasupra restul de mozarella si le mai las nitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sunca si sos de masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne rigati cu ciuperci si smantana