Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus

de Valclaudia in Penne, 20 Mai 2017 | 3664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne integrale
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci pleurotus
  • 1 lingura legume deshidratate
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de usturoi granulat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus:

Punem pastele la fiert, in multa apa clocotita cu sare si respectam timpul de fierbere trecut pe ambalaj.

Intre timp, curatam ceapa verde, ardeiul si ciupercile.

Ceapa si ardeiul se taie bucatele si se pun la sotat in 2 linguri ulei de masline.

Ciupercile se trec prin tocator, apoi se adauga peste legumele sotate.

Presaram legumele deshidratate peste ciuperci, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, sare si piper dupa gust. 

Acoperim tigaia si, cand scade apa lasata de ciuperci, mai adaugam cca 100 ml apa, un praf de usturoi granulat, lasam sa dea in clocot, apoi oprim focul.

Pastele fierte se scurg si se adauga in tigaie peste legume si carne, amestecam, presaram patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne integrale cu piept de pui si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella