adicaaaaaa paste cu kaizer si hribi...eeeeee....am vrut si eu sa sune mai cool.....pai.....
ce sa mai zic....f bune
Se taie ceapa , usturoiul si prazul marunt si se pun la inmuiat in ulei de masline, la foc mic.
Se pun pastele la fiert in apa sarata.
Cand ceapa si prazul s-au calit punem pancetta taiata cubulete, apoi hribii asa congelati. Lasam la calit la foc mic, cam 10-12 minute, cat timp fierb pastele. Amestecam mereu si din cand in cand punem cate un polonic de apa de la paste. Spre sfarsitul fierberii adugam putin oregano, piper si un praf de curry si daca mai este nevoie si sare. Mai punem apa, astfel incat sa acopere toata compozitia, apoi punem parmigiano si amestecam bine.
Vom observa ca apa va deveni sos din cauza la parmigiano. Stingem focul. Strecuram pastele si asa fierbnti le rasturnam peste compozitia de pancetta si ciuperci. Punem si patrunjel verde si amestecam bine. Punem in farfurii si dupa placere mai putem adauga inca o lingura de parmigiao . Eu am pus ca-mi place tare cu paste,
Pofta buna!