Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

de Laly in Penne, 2 Iul 2010 | 18031 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta intr-o revista.Am zis ca merita incercata.Si chiar este foarte buna si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate 
  • 500 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 40 gr faina (adica 1 lingura)
  • 25 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor:

1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.

2.Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

3.Se servesc fierbinti sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]